Dutches of Beauty eyelash serum

7 ml

Het wimperserum maakt je wimpers voller, langer en gezonder. Het resultaat is een prachtige, frisse oogopslag. De haarwortel wordt gestimuleerd om gezonde wimperharen te produceren en de groeifase te verlengen. Al na 6 weken zie je de eerste resultaten. 

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PRODUCTBESCHRIJVING

Werking

Het Dutchess of Beauty Eyelash Serum is een wimperserum dat je wimpers voller en langer maakt. Het serum dringt door tot diep in de huid om de haarwortel te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Hierdoor wordt het uitvallen van de haartjes tegengegaan en zal de groeifase worden verlengd. De eerste resultaten zijn al na 6 tot 10 weken zichtbaar!  De vollere en langere wimpers ontstaan dankzij het actieve ingrediënt Isopropyl Closprostenate, beter bekend als Prostaglandine. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen.

Gebruik en tips van Wendy

Het serum is eenvoudig in gebruik. Reinig je ogen en zorg ervoor dat de oogleden goed droog zijn. Breng dan het serum als een eyeliner aan in één keer langs de wimperrand. De hoeveelheid vloeistof aan de applicator is daarbij voldoende voor beide oogleden. Laat de vloeistof goed drogen en wrijf niet in de ogen. Ook mogen de ogen 4 uur niet nat worden. Je kunt dit dus het beste in de avond na het reinigen van je gezicht aanbrengen en lekker gaan slapen. Herhaal dagelijks voor het beste resultaat. Als het gewenste effect is bereikt hoeft het serum nog maar 2 à 3 keer per week aangebracht te worden. 

 

Ingrediënten

Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Biotinoyl Tripeptide-1, Isopropyl Cloprostenate, Panthenol, Tocopherol, Polyglycery1-4 Caprate, Ethylhexyflycerin, Alcohol, Phenoxyethanol