Loofah Scrub pad

100% natuurlijk loofah scrub pad. Met een loofah scrub pad verwijder je op een natuurlijke manier de dode huidcellen.

€ 2,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PRODUCTBESCHRIJVING

Werking

De luffa of loofah is een komkommerachtige courgetteplant die sponsachtige vruchten voortbrengt. Door hun natuurlijke vorm en eigenschappen kunnen ze na drogen als spons gebruikt worden. Deze pad is aan de achterzijde afgewerkt met zacht badstof en een handig bandje voor extra houvast.Verwijderen van dode huidcellen op het lichaam en stimuleren van nieuwe cellen en doorbloeding. Huid voelt zacht aan en ziet er stralend uit.

 

Gebruik en tips van Wendy

Loofah’s worden zacht als ze nat worden en weer hard als ze opdrogen. Ik persoonlijk gebruik de pad niet op een droge huid, maar onder de douche als de loofah nat en dus zachter is. Douche niet te lang voordat je gaat scrubben, want dan is de huid te week geworden. Maak de loofah nat en vervolgens kan je met draaiende bewegingen de pad over de huid bewegen. Doe dit uiterst voorzichtig en zonder druk. Vergeet je voetzolen niet. Spoel je daarna helemaal af en douche nog even koel af zodat de poriën van de huid mooi sluiten. Smeer je daarna in met één van heerlijke oliën van Botanical Beauty. Denk eraan om je loofah regelmatig te vervangen, aangezien er in loofah’s normaal gesproken na een paar weken gebruik bacteriën zitten.

Vindt je dit te veel werk? Een andere optie is om te scrubben is met de heerlijke body scrub op basis natuurlijke olie en dode zeezout. Als je gescrubd hebt en de dode zee zout van je huid gespoeld hebt blijft er een prachtige olielaag achter die vrijwel direct intrekt. 2 vliegen in 1 klap!