Hydro Cellular CC Cream + SPF 30

30 ML

Hydraterende en dekkende crème/foundation van Yellow Rose in 4 tinten met SPF 30

Deze hydraterende en camouflerende crème is geschikt voor alle huidtypen. Deze speciale formule bevat geavanceerde werkstoffen die meerdere voordelen met zich mee brengen zoals een matte, egale en natuurlijke dekking en bevat een hoge zon bescherming (SPF30 UVB/UVA). Het product is dermatologisch getest. Het egaliseert, versoepelt en geeft de huid een zachte, radiant look. De huid wordt gevoed en fijne lijntjes worden minder zichtbaar door de werking van appelstamcellen, hyaluronzuur, oligopeptiden, parelextract en aminozuren. Verder bevat de crème antioxidanten zoals magnolia, witte thee extract en lotusbloemen. Panthenol, calendula, en kamille kalmeren de huid en Aloë Vera gel, vitamine E en C, shea butter en jojoba-olie zorgen voor hydratatie.

€ 33,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PRODUCTBESCHRIJVING

Werking

Deze speciale formule bevat geavanceerde werkstoffen die meerdere voordelen met zich mee brengen zoals een matte, egale en natuurlijke dekking en bevat een hoge zon bescherming (SPF30 UVB/UVA). Het product is dermatologisch getest. Het egaliseert, versoepelt en geeft de huid een zachte, radiant look. De huid wordt gevoed en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. 

Verkrijgbaar in vier tinten: Nude - Light - Medium - Dark.
 

Gebruik en tips van Wendy

Voor dagelijks gebruik. Je kan de crème na reiniging en toner inzetten, maar ik vind het zelf prettig om eerst een serum of lichte hydraterende crème te gebruiken, omdat de CC Cream dan nog beter uitkomt en de hele dag blijft zitten. In de winter gebruik ik de light en in de zomer meng ik deze met een beetje medium. De nude is iets lichter dan de light en gebruik ik bijvoorbeeld als consealer onder mijn ogen. De dark is echt voor donkere huiden. 

 

Ingrediënten

Appelstamcellen, hyaluronzuur, oligopeptiden, parelextract en aminozuren, magnolia, witte thee extract en lotusbloemen. Panthenol, calendula, en kamille kalmeren de huid en Aloë Vera gel, vitamine E en C, shea butter en jojoba-olie.