GEZICHTSBEHANDELINGEN

De gezichtsbehandelingen staan allemaal in het teken van huidverbetering en worden gecombineerd met een flinke dosis wellness. Elke behandeling is voor zowel mannen als vrouwen en wordt afgestemd op de behoefte van de huid. De huidconditie kan per dag verschillen dus daar passen we de behandeling op aan. Ik werk hoofdzakelijk met Medik8, zij hebben een groene productfilosofie en is vrij van parfum en parabenen. Ook werk ik met Botanical Beauty, dit is 100% natuurzuiver en biologisch. Voor iedereen die niets op de huid smeert wat hij of zij niet kan eten. 

kennismakingsbehandeling

Na de intake wordt de huid gereinigd. Aan de hand van de huidanalyse bepaal ik welke peel, massage en producten er gebruikt worden. Ook het verwijderen van de onzuiverheden behoort tot de behandeling

75 min            €49,-


Beauty & Health pakket

Huid, voeding- en levensstijl worden onder de loep genomen d.m.v. een bloedtest en uitgebreide intake. Daaruit komt een uitgebreid resultaat en advies voort. Zie HEALTH voor meer informatie. Geschikt voor huidproblemen en of vermoeidheid en vage klachten.

180 min           €189,-


Medi Spa

Een basisbehandeling met een lichte peel, massage en het verwijderen van onzuiverheden. Geschikt voor normale huidtypes.

60 min            €55,-


Medi spa +

Bevat een zachte peel die dieper tot de huid doordringt dan de basisbehandeling en zorgt voor een mooie glow. Geschikt voor alle huidtypes.

70 min              €65,-


Organic facial

Deze gezichtsbehandeling wordt uitsluitend uitgevoerd met natuurzuivere producten van biologische aard. Goed voor de zeer gevoelige of beschadigde huid. Of voor mensen die alleen dingen op de huid willen smeren die zij ook kunnen eten.

60 min              €65,-


VIP Treatment

Deze behandeling geeft alles van de Medi Spa + of Organic facial. Als toetje krijg je ook nog een bindweefselmassage voor het gelaat.

80 min             €79,-


Weinig tijd

Perfect voor tijdens de lunch of voor een krappere maand. De huid wordt even gepolijst en de onzuiverheden op de neus worden verwijderd en met een creme- masker kan je er weer even tegenaan.

30 min              €29,-


Onder 21 jaar

Deze studentenbehandeling geeft jouw huid wat het nodig heeft om weer te stralen door onzuiverheden te verwijderen en de huid te hydrateren. Let op: Dit is geen acne behandeling.

50 min              €39,-