personal training

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen, maar soms heb je even dat duwtje in de rug nodig of weet je gewoonweg niet goed wat je leuk vindt of hoe het moet. That's where I come in!  Door mijn jarenlange ervaring in de topsport en als trainer heb ik veel leuke oefenstof en kennis in huis om sporten leuk te maken voor iedereen. Ik motiveer en stimuleer op een rustige en verantwoorde manier en hou rekening met het niveau waar iemand zich bevind. Je zult merken dat sport heel veel positieve effecten heeft op zowel het geestelijke en lichamelijke welzijn. Go for it!

Outdoor training

Na de intake en in kaart te hebben gebracht wat jij wilt bereiken en wat je leuk vindt om te doen gaan we in de groene omgevingen van Almere trainen. Denk aan hardlopen met oefeningen, bootcampen etc.

60 min             45,-

10 strippenkaart          €405,-


Outdoor training friends

Heb jij een vriend/vriendin of familielid met wie je deze trainingen samen zou willen doen? Het is leuk en vaak makkelijker om elkaar buiten de trainingen ook te motiveren om zo het gewenste doel te bereiken. De kosten worden op deze manier aanzienlijk minder. Meer dan 2 personen in overleg.

60 min             55,-

10 strippenkaart            €495,-


Totaal pakket

Na de lifestyle check word je 3 maanden persoonlijk begeleid. Ligt de nadruk op de huid, op afvallen, ga je trouwen of heel iets anders? We gaan samen ons best doen om jouw gewenste resultaat te behalen. Denk aan samen trainen, de keukenkastjes en koelkast doorlopen, app contact en/of gezichtsbehandelingen. Aan de hand van jouw doel gaan we een plan maken.

3 maanden      € Prijs in overleg