Positief, een beetje gek, sportieveling en

een passie voor beauty & gezondheid

 

 

Rond mijn dertigste levensjaar was ik verre van gezond

De jaren daarvoor was ik professioneel handbalster. Wat me voorheen geen enkele moeite kostte ging opeens niet meer vanzelf. Was het de leeftijd die ging opspelen of was het feit dat ik wel van een feestje en "lekker" eten hield? 

 

In mijn beleving probeerde ik wel altijd goed voor mijn lichaam te zorgen omdat ik moest presteren. Het werd allemaal steeds lastiger, vond mijn trainingen een opgave en een wedstrijd minder leuk. De vermoeidheid werd erger, ik werd zwaarder, allergieën die uit het niets de kop op staken en een trage schildklier waren dagelijkse kost. Ik had bovendien een onverzadigbare eetlust en ik kwam niet meer van de bank af.

 

Mijn huid werd heel bleek en kreeg zelfs last van eczeem en onzuiverheden. Iets wat ik nog nooit had ervaren. Zelfs met de beste producten uit mijn salon kon ik dit niet onder controle krijgen

 


Weer naar de dokter! Na meerdere bezoeken en verschillende bloedtesten kreeg ik allerhande tabletjes voorgeschreven.
 

 

Beter voelde ik me niet en ik had al helemaal geen zin om pillen te slikken.

 

Het moest anders. Na veel onderzoek begon ik mijn voeding te veranderen. Ik kreeg iets meer energie, de eerste kilo's vlogen eraf, mooi meegenomen. Maar ik was er nog lang niet. Van de ene website naar het andere boek...ik kreeg er lol in en ging steeds meer gezonde en vooral lekkere gerechten op tafel toveren. 

 

Het was een openbaring dat ik op kon staan zonder dat ik moe was. De medicatie nam ik niet meer in en mijn schildklierwaarden waren evengoed perfect. Ik had mezelf terug gevonden door pure en onbewerkte voeding. Mijn huid werd zuiver en kreeg weer kleur en glans en in totaal raakte ik 10 kilo kwijt. Had ik dit maar geweten tijdens mijn carrière als topsporter, dan was ik toendertijd fysiek en waarschijnlijk ook mentaal sterker geweest. Als ik door deze nieuwe lifestyle mezelf gezonder en fitter dan ooit kon maken, kan een ander dat toch ook?

 

Ik besloot de opleiding tot orthomoleculair voedings- en suppletiedeskundige te volgen en met die opgedane kennis kan ik huidproblemen veel effectiever aanpakken

 

 

 Propedeuse Voeding & Diëtetiek

Gewichtsconsulent

Sport & voeding

Schoonheidsspecialist

Orthomoleculaire voeding & suppletie

Bindweefselmassage

 

Healthclub (4 jaar)

Professioneel handbalster (8 jaar)

Praktijk voor diëtiek (2 jaar)

Eigen onderneming (vanaf 2014)

 

Fruitzuur peeling

Chinese kruidenpeeling

Voeding: Haar, huid & nagels

Chemische Peels

Energetische Morfologische Bloedtest

Wimperlifting

Henna Brows 

 

En dit is Sun! 

 

Mijn allerliefste, sportieve en supergevoelige partner in crime

 

Als het aan Sun lag bestond het leven alleen uit eten en knuffelen