Of je nu een paar kilo kwijt wilt of struggled met overgewicht, afvallen is niet bepaald het makkelijkste op deze wereld. 

 

Van nature zijn we geprogrammeerd om ons helemaal vol te proppen voor het geval van schaarste om zo te kunnen overleven. Ik heb nieuws…waar wij leven is geen schaarste. We kunnen ons kont niet keren of voedsel is binnen handbereik. We zijn dus gedurende een dag steeds in conflict met ons instinct om dat ene snoepje of koekje niet te pakken. 

 

Geloof me, door meer kennis, mindset technieken en de juiste voeding hoeft dit geen strijd meer te zijn!

 

 

Rond mijn dertigste levensjaar kampte ik met overgewicht. Ik probeerde al een jaar lang dit op verschillende manieren om te buigen, raakte gefrustreerd, verdrietig en ging daardoor vervolgens weer eten. De bekende vicieuze cirkel. Herkenbaar, of niet?

 

Ik werd steeds energielozer en mijn zelfbeeld werd er niet beter op. Vooral omdat ik wist hoe ik eruit kon zien. Ik was gewend om strak te zijn, maar doordat ik niet meer de topsport uren draaide van toen moest ik een nieuwe balans vinden.

 

Ondanks mijn propedeuse voeding en diëtetiek bleek ik gewoonweg de juiste kennis niet in huis te hebben. “Brood is gezond, zit boordevol vezels” en “melk, de witte motor”, “Koolhydraten zijn heel belangrijk, daar moeten we lekker veel van eten”…dit is al die jaren op ons afgevuurd. 

 

Toen ik jaren terug in een diëtiste-praktijk werkte snapte ik bepaalde klachten van patiënten niet. Ze vielen bijvoorbeeld niet verder af of klaagden over een opgeblazen buik gedurende de dag. Ik wuifde dat dan weg met de vraag of ze wel echt hun best deden en ja die opgeblazen buik: die had ik zelf ook, dat is normaal…er komt gedurende de dag voedsel in je darmen (zo dacht ik ook dat die 30 scheten gedurende de dag heel normaal waren). Nu blijkt dat ik toen der tijd geen flauw benul had, maar het was me domweg niet geleerd.

 

 

Mijn basiskennis over het menselijk lichaam, psychologie, maag/darmstelsel en voeding die ik had opgedaan op de Hoge School kwam natuurlijk goed van pas toen ik voeding ging studeren via de orthomoleculaire geneeskunde. Er ging een wereld voor me open. Tijdens deze opleiding dacht ik aan al die mensen van jaren terug die ik toen niet kon helpen. Ik had ze nu allemaal kunnen uitleggen wat er aan de hand was, want hun puzzeltjes vielen voor mij ineens in elkaar. 

 

Ik kon nu pas op een (h)eerlijke manier met mezelf en andere aan de slag en dat wierp meteen zijn vruchten af. Ik verloor op spelende wijze 12 kilo en ik had voor het eerst het idee dat ik niet op dieet was en dat omdat ik gewoon meer kennis had.

 

Eten zal altijd mijn hobby blijven, maar ik weet welke voedingsmiddelen mij in balans houden, welke voedingsmiddelen bij mij passen en welke voedingsmiddelen absoluut geen goed doen voor mijn cellen. 

 

 

Waar loop jij tegen aan? Heb je misschien voedselintoleranties? Is het vooral het mentale stukje waarom je te veel eet? Samen kunnen wij jouw balans vinden en leren hoe je op een positieve manier met voeding en jezelf bezig kan zijn.


Afval traject

249,- 

 

Een uitgebreide sessie waarin we jouw voedingspatroon onder de loep nemen en jouw doel bespreken

 

3 maanden toegang tot mijn digitale voedingsapp

 

Persoonlijk maaltijdplan

 

Recepten & boodschappenlijsten

 

Ruimte voor je vragen via de chat in de digitale voedingsapp

 

Mogelijkheid tot verlengen voedingsapp

 

Je krijgt jouw gewicht en voedingspatroon weer onder controle zonder gedoe!Afval traject met EMB Bloedtest 
449,-

Online vragenlijst

 

Uitgebreide intake sessie

 

EMB-bloedtest die precies laat zien wat jouw lichaam nodig heeft om gericht te werk te gaan

 

Sessie om de test door te spreken

 

Uitgebreid rapport met resultaten en adviezen

 

Een persoonlijk plan gericht op voeding, leefstijl en suppletie

 

Waardevolle informatie over wat er zich in jouw lichaam en geest afspeelt

 

Alle tools om met jezelf aan de slag te gaan

 

3 maanden toegang tot mijn digitale voedingsapp

 

50 euro korting op het 3 maanden traject in de voedingsapp

 

Ruimte voor je vragen via de chat in de digitale voedingsapp

 

Mogelijkheid tot verlengen voedingsapp

 

Je krijgt heel gericht jouw gewicht en voedingspatroon weer onder controle zonder gedoe!