• Ben je er klaar mee om altijd maar moe te zijn?

• Beheerst de zoektocht naar gezondheid jouw leven?

• Wil je meer genieten, maar weet je niet hoe?

 

Tijd voor actie!! Ervaar hoe je met de juiste voeding voor joúw lichaam weer de beste versie van jezelf kunt worden.

 

Als orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige weet ik als geen ander dat het echt mogelijk is om vanuit een diep dal op te klimmen tot volop genieten in blakende gezondheid. 

 

Nadat ik in 2014 mijn roer omgooide heb ik veel geleerd. Ik moest toen alles zelf uitvogelen. Daar ging veel tijd en energie in zitten. Verschillende dingen geprobeerd, het ene ging beter dan het andere, maar ik ben er gekomen. Ik ben nu een aantal diploma’s en ervaringen rijker en als ik terugkijk op mijn genezingsproces had dit veel sneller gekund. Daar kan jij nu van profiteren.

 

Het gevoel dat ik gaandeweg mijn proces ervaarde was zo gaaf. Ineens hoefde ik mezelf bijvoorbeeld niet meer uit bed te slepen. Ineens weer de hele dag energie hebben zonder dat ik om 11:00 ’s ochtends het liefste alweer mijn bed in dook. Ineens weer mijn creativiteit terugkrijgen en zin om daar iets mee te doen. 

 

Dat gevoel, weer van het leven te kunnen genieten en lekker in je vel te zitten, gun ik iedereen en daarom wil ik je helpen.

Traject: Weer lekker in je vel

EMB Bloedtest

Afvallen