De EMB Bloedtest

Bloed vervoert voedings- en afvalstoffen, zuurstof en kooldioxide, hormonen en andere stoffen naar alle delen van het lichaam. Daarnaast transporteert bloed ook cellen die ziektekiemen kunnen uitschakelen en cellen die wondjes afdichten. Super waardevol dus.

 

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit.

We willen allemaal gezond en lekker fit zijn, maar op dit moment lijken we daar ver van verwijderd. Ben je ook vaak vermoeid of futloos? Zijn er oorzaken voor je acne, eczeem of voor de opgeblazen buik en het slechte slapen ? De EMB test geeft ons inzicht en een kijkje in jouw lichaam.

 

 

Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) kan verschillende verstoringen in het lichaam aantonen

 

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen. En dit is een perfecte basis om jouw gezondheid weer helemaal op te bouwen. We komen erachter wat de daadwerkelijke oorzaak van jouw klacht is en kunnen dus heel gericht aan de slag met een plan op maat.

Ik kan jou dus effectiever helpen zodat jij sneller resultaten kan boeken. Je krijgt op deze manier weer grip op je gezondheid en komt weer lekkerder in je vel te zitten. Letterlijk en figuurlijk.

 

 

Wat wordt er onder andere getest?

 

 Vrije radicaalschade (afvalstoffen)

Leverbelasting

Darmverstoring

Parasiet- en schimmelbelasting 

Stress, bijnieren, cortisol

PH balans

Status van vitaminen en mineralen 

B12- status (wordt deze wel echt opgenomen in de cel?)

Toxische belasting (gifstoffen in je lichaam)

Virale belasting

Bacteriële belasting

Geopatische stress (stress door WIFI, zendmasten, apparaten)

Pancreasinsufficientie (alvleesklier, insulineresistentie)

Nog veel meer

 

OOK WORDEN ANDERE REGULIERE WAARDES GEMETEN EN GEANALYSEERD ZOALS BIJVOORBEELD:

- trombocyten (aantal bloedplaatjes)

- Rode bloedcellen

- Witte bloedcellen

- Hemoglobine (ijzer, Hb)

 

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

We doen deze test tijdens onze eerste sessie. Met een simpele vingerprik neem ik wat druppels bloed af. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er eigenlijk weinig van! 

 

Het bloed wordt vervolgens diezelfde dag nog naar het lab gestuurd. Daar wordt het geanalyseerd en twee tot drie weken later ontvang ik de uitslag. Op basis van deze uitslag gaan wij samen werken aan jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid!