CHEMISCHE PEEL

Heb je weleens nagedacht over een chemische peeling maar ben te bezorgd over de downtime (herstelperiode)? 

Deze chemische peels van Medik8 hebben een minimale herstelperiode. Je hoeft niet 2 weken ondergedoken te zitten in de kelder en bang te zijn dat de vellen aan je gezicht hangen. De Medik8 peelings zijn gemaakt op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti aging. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat je met de juiste combinatie aan zuren niet de aller diepste huidlaag hoeft bereiken voor het gewenste resultaat

 

Een Chemische peeling is een cosmetische behandeling die gebaseerd is op het geheel of gedeeltelijk verwijderen van de bovenste huidlaag van onze huid. Dit alles gebeurd heel gecontroleerd en leidt tot aanzienlijke verbetering van het uiterlijk.

De celgroei van in de huid wordt door een peeling verhoogd, zodat nieuwe, gezonde cellen worden aangemaakt die de huid mooier, gladder en egaler van teint maken.

 

Waar bestaat het uit?

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Deze zuren verweken de dode huidcellen zodat ze versnelt afschilferen.  Op die manier wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. We maken de huid op die manier eigenlijk een stukje jonger en pakken we huidproblemen op een dieper niveau aan.

 

 

WAAROM EEN PEELING?

 

Chemische peelings zijn de nummer 1 klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laseren, kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. 

 

 

Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken vervagen, ontstekingen verhelpen, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling.

Medik8 Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. 

Doordat de peels tijdens behandelingen te combineren zijn kan je tijdens een kuur ook meerdere huidproblemen aanpakken.

 

8 weken tot WAUW!

Zoals je misschien al begrepen hebt werk ik met Medik8 peels. Deze zijn geschikt voor elke huidtype en elke leeftijd. Peels worden in de meeste gevallen uitgevoerd in kuurverband, omdat dit gewoonweg prachtige resultaten geeft.

 

Er wordt gestart met een kuur van 4 behandelingen om de 2 weken

 

Na 8 weken bekijken we het resultaat en bepalen een eventueel vervolgtraject. Vaak is dit niet meer nodig, omdat het effect al wauw is, maar bij wat hardnekkiger huidproblemen kunnen we ervoor kiezen om nog 2 behandelingen eraan vast te plakken.

 

Overweegt u een kuur om uw huidproblemen op te lossen?

Boek dan altijd eerst een los Intake-gesprek. Tijdens dit gesprek wordt alles uitvoerig uitgelegd en met u besproken.

Rewind Peel

 

De naam zegt het eigenlijk al. We draaien de tijd een beetje terug. Deze peeling is voor het gezicht om lichte oneffenheden, fijne lijntjes en littekens. Tekenen van huidveroudering worden aangepakt. Een mooie anti aging peel dus.

 

1 losse behandeling €89,- 

Een kuur van 4 behandelingen + 1 product €356,-

Clarity Peel

 

Deze peeling staat in het teken van acne en gaat de strijd aan met verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. Een super effectieve manier om acne snel van buitenaf onder controle te krijgen. Het verlaagt het risico op littekens en toekomstige uitbraken. 

 

1 losse behandeling €89,- 

 

Een kuur van 4 behandelingen + 1 product €356,-


Sensitive PHA Peel

 

Heb je couperose of rosacea of heb je een gevoelige huid, maar wil je toch graag huidvernieuwing en een egalere teint? Dan is deze peeling uitermate geschikt. Verheldert en herstelt de huid. 

 

1 losse behandeling €89,-

 

Een kuur van 4 behandelingen + 1 product €356,-


Even Peel

Huiden die last hebben van hyperpigmentatie kunnen er vaak dof en ouder uitzien dan ze eigenlijk zijn. Door het pigment te vervagen kunnen mensen soms jaren jonger lijken.

Deze specifieke zuur combinatie pakt zonschade en pigmentatie aan. Doordat de peel de structuur zichtbaar verbeterd wordt de huid egaler en krijgt een stralende teint. 

 

1 losse behandeling €89,-

 

Een kuur van 4 behandelingen + 1 product €356,-

Oog Peel

 

Eindelijk een peeling voor rondom de ogen! Lichte oneffenheden, lijntjes en huidveroudering gaan we behandelen. Minimale downtime. De huid zal niet vervellen, maar licht vernieuwen gedurende een week. 

Deze behandeling kan gecombineerd worden met alle andere  gezichtspeeling.

 

1 losse behandeling €59,-

 

Een kuur van 4 behandelingen + 1 product €235,-


 Voor de peeling behandeling

Tijdens een intake bepaal ik aan de hand van jouw wensen en mijn kennis welke peel of combinatie hiervan het beste voor jouw huid geschikt is.

Voor de eerste behandeling wordt de huid eerst 2 weken voorbereid met 2 speciale serums van Medik8 die je dagelijks moet gebruiken.

Deze serums zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt voorbereid op de Peeling en hierdoor wordt het eindresultaat versterkt.

 

De peeling behandeling 

Vooraf aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen zal de peeling een paar minuten warm/branderig aanvoelen. 

Na het verwijderen van de peeling breng ik een hoogwaardig masker aan met zink hyaluron om de huid te laten herstellen en diep te voeden. Je kan dan tevens genieten van een schoudermassage

Na de behandeling kan de huid roodheid vertonen en soms een lichte zwelling. Dit trek binnen enkele uren weer weg

 

Na de peeling behandeling

  • Gebruik van de medik8 after-peel kit met mini’s
  • Gebruik van zonnebrandcrème SPF30 of hoger zonder parfum, parabenen en andere schadelijke stoffen. Zo voorkom je de kans op pigmentvlekken.
  • Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen en een licht egale roodheid vertonen. Ga absoluut niet aan deze schilfers, korstjes of velletjes pulken en trekken! Het genezingsproces zal alleen maar langer duren en grotere wonden kunnen maken.
  •  De eerste dagen na de peeling geen warme (stoom)baden, sauna’s of zwembad.
  • Tot 14 dagen na de behandeling geen zonnebank! Tijdens een kuur dus helemaal vermijden.
  • Tot 24 uur na de behandeling geen make up