Een bijzondere bloedtest

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden door onze aderen vervoerd van orgaan tot orgaan, en van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Behalve als transportmiddel regelt bloed ook onze lichaamstemperatuur en is het middelpunt van ons afweersysteem. Super mooi!

 

In de reguliere zorg kan bloedonderzoek bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een onderzoek kan preklinische belastingen (belasting die op den duur ziekten kan veroorzaken) & energetische belastingen aantonen. De Energetisch Morfologische bloedtest (ja, ik weet het…mondvol) geeft waardevolle informatie over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam. In combinatie met een uitgebreide intake en de EMB-test kan er een veel beter beeld geschetst worden van de persoon en zijn of haar bijbehorende (huid)klachten.

 

Dit alles gebeurt door een simpel vingerprikje en worden de volgende elementen getest:

 

-       Vrije radicaal belasting

-       Leverbelasting

-       Darmverstoring

-    Hormonale verstoringen

-       Parasietbelasting

-       Allergenen sensitiviteit (gluten, tarwe, varkensvlees, koemelk, suiker en overig)

-       PH Balans

-       B12 status

-       Vitaminen

-       Mineralen

-       Toxische belasting

-       Virale belasting

-       Bacteriële belastin

-    Mentale of emotionele stress / meridiaan verstoringen

-    Lyme belasting

-       Geopatische stress (straling om ons heen)

-       Hormonale verstoringen

-       Mentale of emotionele stress en meridiaan verstoringen

-       Alvleesklier

 

Tevens worden de reguliere waardes gemeten zoals ijzer tekort.

 

Aan de hand van de uitkomsten wordt er een advies gegeven op gebied van voeding, leefstijl en supplementen.

 

Ik vind het een prachtige test die door de bioresonantie zoveel meer kan uitlezen en daardoor het mentale aspect ook kan aflezen. Dit geeft een compleet beeld weer van een persoon en kan die in mijn ogen veel effectiever worden geholpen. Ik ben in elk geval razend enthousiast en vind het een zeer waardevolle toevoeging voor mijn bedrijf.

De test kost samen met een uitgebreide intake, testkit, lab-kosten, rapport en een consult om test te bespreken 189,-

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Dorien Tebbe (maandag, 22 juni 2020 15:44)

  Beste Wendy, via Linda Wildbret hoorde ik dat jij een bloedtest afneemt. Ik zou hier graag een afspraak met je willen maken voor deze test.
  Hartelijke groet, Dorien Tebbe

  email: dorien@shoptalent.nl
  tel: 06-29622111