Hoe heet het eigenlijk wat ik doe?

Schoonheidsspecialiste, voedingsdeskundige en personal trainer....een perfecte combi in mijn ogen. Ik heb me alleen gek zitten prakkiseren hoe ik mezelf dan moet noemen. Ben ik dan een lifestyle coach of een health-iets? Wat voor salon ben ik dan? Bij alles wat ik bedacht bakende ik mijn werkzaamheden af of ik vond het gewoonweg stom. En toch kwam ik maar niet van dat idee af, want ja, zo hoort het toch...? Dat ze op je naambordje precies kunnen zien wat je bent en wat je doet??

Al snel concludeerde ik het volgende: Voor dat wat ik wil doen bestaat geen speciaal woord. Vanaf het moment dat ik even uit dat denkbeeldige systeem stapte en mij dus niet meer focuste op wat wel en niet gebruikelijk is kon ik met een blanco vel papier gaan beginnen. Ik ben gewoon Wendy, ik wil op een gezonde en mooie manier oud worden en dat met mensen delen als zij daar ook geïnteresseerd in zijn.

Om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten en dat te behouden is het nieuwste serum of een wortel per dag niet voldoende. Ik vind het ouder worden en alles wat daarbij komt fascinerend en ook best eng. De gedachten dat ik over 40 jaar niet meer weet wat ik vanmorgen ontbeten heb maakt mij toch best treurig en wil ik ook voorkomen. Daarnaast weet ik wat het is om altijd maar moe te zijn...pfff wat ik ben ik blij dat ik daar vanaf ben. Ik vind het heerlijk om me fit te voelen en dat wil het liefste in elke leeftijdscategorie de bijbehorende fitheid ervaren tot mijn tijd er op zit. 

 

Ik vergeet bijna het beauty aspect. Of we nu in tijdschriften kijken of op social media, we worden geconfronteerd met de mooiste mensen (veel photoshop weliswaar) en dat maakt het voor vele toch belangrijk om er goed uit te zien. Ook ik kan niet ontkennen dat ik hier mee bezig ben. Door mijn opleidingen en verdere verdieping in beauty en gezondheid ben ik er achter gekomen dat je zelf heel veel invloed hebt op de consequenties van het ouder worden. En dat kun je zo gek maken als je zelf wilt. Voeding, cosmetica, levensstijl en sommige omgevingsfactoren kun je beïnvloeden. Er zijn zelfs gevallen bekend die na extreme aanpassingen in de bovengenoemden factoren zelfs verjongen!

Ook bij mezelf heb ik zo veel verandering gezien en ik realiseerde me dat ik eigenlijk alle tools in handen had om het complete concept aan te bieden. Dit ben ik gaan uitwerken en met veel enthousiasme en passie is het bedrijf Wendy Smits ontstaan. 

 

Anyways, ik bedacht meteen af en toe te gaan bloggen. Daar hebben we er namelijk niet zo veel van :) Mensen die over beauty en gezondheid schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Laat je gewoon verrassen...of niet natuurlijk! 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marijke Piets (vrijdag, 28 februari 2020 14:58)

    Hee Wendy! Wat een prachtige site heb je. Mooie filmpjes en foto' s. Ik heb er al een paar keer naar gekeken en je mag trots zijn op alles wat je bereikt hebt. De laatste regel is wel jammer: laat je "verassen". een veel gemaakte fout maar je moet dat echt even veranderen: veRRaSSen. Misschien weet je nog wel wie ik ben. Ik ben jullie nooit vergeten! Groetjes aan je moeder! ( Ik ben de vrouw van Cliff en moeder van Rosy en Mia)